_______________________________________________________

Wednesday, March 2, 2011

The Faceblog & I'm going

Okay entry kali  ni ada 2 tajuk . malas nak buat banyak kali . haha :p

The Faceblog ?


Okay . berkenaan dgn tajuk dan gambar di atas , how to use The Faceblog actually ? dah join and baca *but tak habis pun HAHA* still tak reti sangat :p Ni link dia ,


Sesiapa boleh tolong explain kan ?
Erk sorry for my slow-ness . pity me huh ? slow ass . hahaha -.-

__________________________________________________________________________

I'm going .
Hm tomorrow , eh I mean today lah kan dah pagi dah pun ni . haha . Aku pegi masuk rumah baru ! at Sutramas Apartment , Puchong . For what ? Untuk aku masuk college tu laa KATENYEE -.- . dah berapa kali dah adaa jea problemnya . Rasa tak confident pulak dah nak pegi . Kali nii , if ada masalah lagi confirm betul betul punya aku tarik diri and mintak balik duit yg dah bayar tu . Macam kena main pulak rasanya .
And kolej tempat aku study nanti kat Binary College dulu . Anyone yg tahu ? ahaa . Dekat jea dgn apartment tu . jalan kaki jea . Juga dekat dengan IOI mall :)
But kelengkapan kat rumah tu tak lengkap sgt lagi . perabot semua ada . but dapur masak and peti sejuk jea tade lagi . We'll see dulu lah mcm mana keadaanya .

So , dgn pemergian aku ni *ecehhhh HAHA* tak tahu laa dpt online ke takk . Saya pakai computer jea makciks pakciks . Lappy belum ada lagi . tehee . Maybe lama jgk kot tak dapat bersosial di alam maya ni . haha . Blog pun jarang update la yea ? Ehh siapa jea pun yg baca blog kau Leyaa ? hahaha .

Till then , cukup sampai di sinii sayangg *nada nyanyi lagu Shidee . bhahahahahaha
Okethxbaibai   :)

6 comments:

FarhanaFabulous said...

comel owner blog ni..first time drop sini..following yaww !

misz molecule said...

perlu k join ek???












http://thyyunxthiya.blogspot.com/










lagi slow.hehhee

Amirrah Zawani said...

ramai yg join faceblog kan..
selamat masuk rumah baru.. hope semuanya elok2 belaka :D

Leyaa said...

@FarhanaFabulous
thankyou yaww ! :D

Leyaa said...

@misz molecule
join jea laa . tade kena charge punn . haha

Leyaa said...

@Amirrah Zawani
yeap . but still tak reti lagi . haha