_______________________________________________________

Monday, February 28, 2011

baru lah kot .

 . السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Almost 2 months kot tak update . since the berukband tu rosak laa . tadi baru elok yeay ! haha .
Okayy . as you noticed , aku dah pakai magic potion and spell for baby blog ni berwajah baru .


haha kidding ;)  serta LINK BARU tau . Dulu punya faraaliya.blogspot.com . now I use angeleyaa.blogspot.com . act dah banyak kali pun aku guna nama tu . so tak la baru sangat kan :)

Kenapa tukar wajah ? ahaa because since I've been single now . . wait , what ? for real ? HAHAH . yes I am single back and just walk in my own now . Kenapa ? aha I can't answer that . the reason is all at him . Eventho I didn't expect that , but I'm not shocked at all . cause I knew it since , forever . Baru aku tahu aku ni pandai menilai perasaan and bahasa tubuh orang . And from then I know that , damn I'm good ! bhaha :p To those who wondering , tanya dia okay . I'll just shut my F mouth up :X 

Eh apa kena mengenanya yea tak ? hahah . yealaa , design blog aku dulu tu err lain sikit , orang lain yg editkan so , aku tak reti edit templates tu ! hahah . So , I have to use my own way that I used to before and easy to manage jea lah . Then terhasillah balik wajah blog aku yg zaman dulu punya but ada laa ubah sikit . tak pandai sgt pun nak edit2 cantikkan blog ni . siapa jea pun yg baca yea tak ? tehee :p
But ehh , aku dah ada benda mcm Nuffnang tu jugak . but pakai Heartbeat.my . alaa yg kat tepi atas sekali tuu tuuu . haha . if you'ollsssssss baik hati , rajin2 la CLICK okay you'olssssss . haha . jasa kalian amat dihargai :D

Erm , banyak lagi kot nak cerita . but I think its enough for now . membebel sorang2 pun aku ni tak bagus jgk kan ? hahah .

So , any comment for this new look ? :)
Okethxbaibai  :) 

2 comments:

Amirrah Zawani said...

dah tukar balik eyh link.. hehe!!
i pun ada pakai heartbeat, tp baru dpt 20 sen je.. meh nk tolong klik :)


nuff lagi byk.. :)

Leyaa said...

woah thanks for the click Mirra !
nuff baru nak buat ni . hee :)