_______________________________________________________

Monday, December 6, 2010

She's mine :)


wohoo siapa minah atas ni wehh ? HAHA . act ni lah mak Leya . masa muda muda dulu lah . lawa kan ? ala Red Kebaya gituu ;D . and andd her hair yg mahal tuuu . haha ! zaman tu memang semua nak rambut macam ni lah kan . ingat lagi ada satu our conversation when firstime Leya tgok all of her photos ,

A'ah : wahhh makk your hairr !
Mak : haa . jangan kata . dulu ramai orang jealous tahu dengan rambut mak nii 
A'ah : yekea ? haha
Mak : iyea lahh . diorang ingat mak pegi saloon buat rambut . and mak cakap laa dgn bangganya ni rambut ori  
A'ah : whoaa . impressive *speechless

hahahaa . zaman dulu fashion mcm tu lahh kan . lawa jea . sekarang pun mak still lawaa lagi . but mcm tu punn , hmm . ahaa and rajin pulak mak Leya ni ber-photography . act ad banyak lagi . tunjuk nii jea dah la yea . hihi
motif ? hahaa saja jea isi waktu bosan tengah malam ni dari mengelamun :)

Mak , whatever happens you know I'll always with you :)
ILOVEYOU MUM 


*A'ah tu nama panggilan in family . but mak panggil aku adik act . hihi :)

11 comments:

MiSs TOrA said...

cantik auntie muda mudi dlu =) red kebaya tu =)

Leyaa said...

kan ? I know . HAHA
thanks :)

syeraRAWRR said...

mak mcm model ;D

Leyaa said...

she is my model :)

sugar2 kapas strawberry said...

mummy i ckp..body org2 dlu ramping.tak cm bdk2 skang.xpndai jaga badan.huhu
dan bila ku amati kata2nya itu..mmg benar

Afiefah Safieni said...

wah comelnya..
patutla anak comel..

Leyaa said...

@sugar2 kapas strawberry
hahaa mmg punn . including me . haha :D

Leyaa said...

@Afiefah Safieni
haha yekea ? mana ada lahh
thanks btw :)

eily farhana said...

wewitt.. nak ngorat ur mom boley?? =p betul apa yg ur mom ckp, org dulu2 mmg suka bt rambut camtu. stylo kan org dulu2.. ^^,

Leyaa said...

hahah boleh sangatt :D
now pun ad style mcm tu whatt :D

Cik NuRuN said...

leeya pon cunn cam mak leeya dlu2 j0gak . hehe .